Palvelut itsetuntemukseen

”Mitä mä sitten teen elämässäni?” On normaalia kipuilla aika ajoin, kuka on ja mihin on menossa. Henkilökohtaisessa sparrauksessa lähdetään löytöretkelle identiteettiin, kerätään rohkeutta seuraaviin askeliin ja vahvistetaan elämän suuntaa.

Identiteetti muutoksessa.

Identiteettikriiseissä vastausta omaan huonoon oloon haetaan sisäisistä tai ulkoisista puitteista. Onnen uskotaan löytyvän sisäisistä asioista kuten hoikempi vartalo, lisäkoulutus, fiksumpi käytös tai itsen ulkoa kuten uusi puoliso ja työ tai ehkäpä maailman ympäri matkustaminen. Identiteettikriisi käynnistyy usein elämän muutostilanteissa: valmistuminen, lapsen syntyminen, eroaminen, työpaikan menettäminen, eläköityminen tai uskottomuus. Terapiassa kirkastetaan arvoja, tulevaisuuden suuntaa sekä löydetään itseä määrittäviä ajatus- ja toimintamalleja. Lopputulemana uusi identiteetti hahmottuu ja tavoiteltava tulevaisuus kirkastuu.

ROHKEA LÖYTÄÄ PARISUHTEEN.

Haave kestävästä parisuhteesta on monen unelma, mutta rohkeus lähteä tavoittelemaan kumppania puuttuu. Aiemmat haavoittavat kokemukset seurustelusta tai kariutuneista parisuhteista ovat saaneet pohtimaan, voiko rakkauteen enää luottaa. Onko olemassa sellaista rakkautta, jossa voi luottaa siihen, että toinen on rinnalla eikä hylkää? Entä voiko jatkuvien pettymysten jälkeen olla liian tottunut luovuttamaan ensimmäisten haasteiden edessä itsensä ja toisen suhteen? Valmistaudutko päättämään parisuhteen jo ennen kuin se on alkanut, ettet loukkaantuisi? Terapiassa käydään läpi mm. päättyneitä parisuhteita, tapoja valita kumppani sekä rakkauteen liittyviä uskomuksia. Tuloksena saadaan uusia eväitä parisuhteen löytymiseen sekä rohkeuden keräämiseen.

LÄSNÄ UUSILLE KASVUTARINOILLE ARKISIN KLO 8 – 9
SOITA 050-3050321
SÄHKÖPOSTI terapia.myllymaa@gmail.com

LÄHESTYMISTAVAT ITSETUNTEMUKSEEN

TERAPIA

Oppiakseen tuntemaan itsensä, on tärkeää oppia tuntemaan historiansa. Terapiassa voidaan käsitellä perhe- ja ystävyyssuhteita sekä niiden vaikutusta nykyisiin toimintamalleihin. Muita tyypillisiä terapiassa käsiteltäviä asioita ovat: omien tarpeiden ja rajojen tunnistaminen, itsetunto-ongelmat sekä monitahoiset odotukset ja riittämättömyyden tunne. Keventämällä haitallista kuormitusta valetaan uusia mielen hyvinvointia tukevia ajatusrakenteita.

SPARRAUS

Kun tarve on muotoilla työhön tai parisuhteeseen liittyvästä unelmasta konkretiaa, voidaan avuksi ottaa sparraava ote. Asiakkaani kääntyvät puoleeni pohtiakseen arvojaan, etsiäkseen rohkeutta omannäköisten valintojen tekemiseen sekä rakentaakseen oman tulevaisuuden tiekarttaa. Keskustelujen ja harjoitteiden kautta autan asiakastani kirkastamaan haaveissa siintävää suuntaa sekä keräämään tahdonvoimaa unelmien johtamiseen.

SPARRAAJASI

Terapia ei ole ainoastaan kriisitilanteita varten, vaan monet asiakkaani hakeutuvat palveluideni pariin kehittääkseen itsetuntemustaan, löytääkseen työkaluja omien ajatusmallien johtamiseen ja saadaakseen varmuutta elämän valintoihin.

Sparraajana tuen sinua lempeässä mutta tarkkanäköisessä oman elämän havainnoinnissa ja erilaisten mielen jumien avaamisessa. Työskentelymme kautta saat uusia näkökulmia sekä konkreettisia keinoja, kuinka tavoitella itsellesi merkityksellisiä asioita ja tehdä mielekkäästä elämästä totta askel kerrallaan.