Harjoitteet organisaatioihin

Harjoitteiden avulla voit ymmärtää paremmin itseäsi sekä edistää mielen hyvinvointia. Tärkeintä on antaa aikaa itsellesi, omille tunteillesi ja olla valmis haastamaan itseäsi. Lähde maisemareitille itseesi.

Osa tehtävistä on rakennettu itsepohdinnoille. Voit hyödyntää niissä kirjoittamista, valokuvausta, piirtämistä, keskustelua ystäviesi kanssa tai vain pohdiskella itseksesi.

Muista, että meillä kaikilla on haastavia päiviä. Silloin riittää, että selviää siitä päivästä ja tekee asioita, jotka voivat tuoda iloa. Tämä ei ole välttämättä paras hetki harjoitteiden tekemiseen.

Stressitön, rento mieli taipuu helpommin ja vastaanottavaisemmin harjoitteisiin, hyödynnä siis näitä hetkiä.

Ystävän neuvo

Ystävän neuvo

Aseta eteesi tuoli ystävääsi varten. Istu tuolle tuolille, ystäväsi rooliin ja tarkastele tilannettasi ystävän silmin. Huomaatko, ystäväsi on kannustavampi kuin oma äänesi.

lue lisää
Lohtulaatikko

Lohtulaatikko

Meillä jokaisella on joskus huonoja päiviä, ns. sadepäiviä. Silloin näkökulmamme kaventuvat ja on vaikea saada omaa mielialaansa kohennettua.

lue lisää

Harkitse myös mahdollisuutta keskustella ammattilaisen kanssa, jos koet tarvetta. Lisäksi, jos koet vakavia mielenterveysongelmia, on tärkeää hakea apua.